Новини Підволочиська та району

На Тернопільщині відремонтували декілька автомобільних доріг (ПЕРЕЛІК)

На Тернопільщині відремонтували декілька автомобільних доріг (ПЕРЕЛІК)

На Тернопільщині відремонтували декілька автомобільних доріг (ПЕРЕЛІК)

Автор:

Тетяна Шпікула

  • Через війну всі проєкти з реконструкції, будівництва, поточного середнього та капітального ремонтів автошляхів поки що на паузі.
     
  • На разі, служба автомобільних доріг виконує роботи з експлуатації, щоб забезпечити повноцінний проїзд автошляхами.

Ремонтні бригади працюють на основних транспортних коридорах області. В першу чергу роботи проводять на евакуаційних маршрутах, трасах між обласними центрами, автошляхах з високою інтенсивністю руху. Це ті ділянки, де у 2022 році був запланований капітальний ремонт. 

Як повідомляють дорожники, відновити масштабну відбудову дорожньої інфраструктури області, так, як це робили до війни, зможуть після нашої перемоги.

На яких дорогах провели ремонті роботи

На дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль у селі Струсів було заасфальтовано відрізок старої дороги біля мосту. На Р-39 Броди – Тернопіль та Р-43 Тернопіль – Ланівці шляховики ліквідовують аварійну ямковість гарячим асфальтобетоном.

Провели аварійні роботи із асфальтування штучної споруди на дорозі Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець. Частина мосту у селі Криве була перекрита і погіршувала пропускну здатність важливої для області дороги. Автошлях Т-20-02 – частина логістичних маршрутів для аграрних підприємств, виробників харчових продуктів. Завдяки проведеним роботам у селі Криве вже завтра проїзд штучною спорудою буде відкрито у дві сторони.

Аналогічні роботи виконуємо у селі Медин на автошляху Т-20-10 Збараж – Підволочиськ. Асфальтуємо штучну споруду, аби відкрити нею повноцінний рух.

 

 

 

Останні новини

Дата

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Нерухомість