Новини Підволочиська та району

Майбутнім слюсарям і кухарам роз’яснили про декларування доходів

У Скалатському профліцеї працівники Підволочиської державної податкової інспекції Теребовлянського управління зустрілися із учнями та викладачами, інформує ДФС області.
Фахівці фіскальної служби впродовж року регулярно проводять зустрічі з трудовими колективами підприємств, установ та організацій, роз’яснюючи основи податкового законодавства.
То ж цього разу обговорили особливості декларування громадянами своїх доходів. Оскільки з січня цього року розпочалась деклараційна кампанія. Тому необхідно знати, хто зобов’язаний декларувати доходи та за яких умов, у які терміни сплатити податкові зобов’язання. Особливий інтерес викликало питання отримання податкової знижки, зокрема за навчання дітей у навчальних закладах на платній основі.
Випускники ліцею запитували про порядок реєстрації та здійснення підприємницької діяльності, особливості спрощеної системи оподаткування, розміри єдиного податку. Адже майбутні трактористи, слюсарі з ремонту автомобілів, водії, кухарі-кондитери мріють розпочати власну справу. Такі професії сьогодні набувають все більшої популярності на ринку праці.

The post Майбутнім слюсарям і кухарам роз’яснили про декларування доходів appeared first on Газета Місто.

Останні новини

Дата

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Нерухомість